Vrouw gewond bij ruzie Sint Philipsland

Toegevoegd: 28-01-2020, 05.13 uur - Update: 28-01-2020, 09.36 uur

Vrouw gewond bij ruzie Sint Philipsland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Bij een ruzie in een woning in Sint Philipsland is vannacht een vrouw gewond geraakt. Er is één persoon aangehouden.

De politie kreeg rond 04.20 uur een melding van een steekpartij in een woning aan de Eendrachtstraat. Volgens de politie is de gewonde vrouw uit haar woning gevlucht en heeft ze aangebeld bij de buren. Na de melding gingen meerdere politie-eenheden met spoed ter plaatse. De bewoonster raakte volgens een woordvoerder van de politie gewond door een mes maar zou niet zijn gestoken. Het letsel viel mee en er hoefde er ook geen ambulance aan te pas te komen.

De man van het slachtoffer is aangehouden als verdachte en overgebracht naar een politiecellencomplex voor verder onderzoek. De politie heeft een mes in beslag genomen en onderzoekt het incident.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750