Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto in de sloot Hoofdweg N62 Hoek

Toegevoegd: 28-01-2020, 09.27 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot gehaald.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot gehaald.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

HOEK - Bij Hoek is dinsdagmorgen een eenzijdig ongeval gebeurd waarbij de bestuurder van een personenauto met zijn voertuig in de sloot terecht is gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur op de Hoofdweg (N62) op de rijbaan richting Terneuzen. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van een personenauto de controle over zijn voertuig. Het voertuig kwam uiteindelijk in een naastgelegen sloot tot stilstand. De ambulancedienst en twee blusvoertuigen van de brandweer werden met spoed ter plekke gestuurd. Inzet van de brandweer bleek achteraf echter niet nodig te zijn.

Of de bestuurder bij het ongeval gewond is geraakt is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om het betrokken voertuig weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (29-1-2020 om 21:18)
Ik zet (uiteraard) ook weer in op mobieltje. We weten immers als er iemand niet goed wordt dat dat er (bijna) altijd gelijk bij staat, zo ook bij drank of drugs. Het is niet moeilijk om tussen de lijntjes te rijden, handjes aan het stuur en oogjes op de weg gericht houden, zul je zien dat je niet zomaar naast de weg rijdt! De mensen die hier tegen reageren zitten misschien zelf ook regelmatig op mobieltje achter het stuur en denken dat dat bij hun wel goed gaat???
@ beste stuurlui (28-1-2020 om 21:10)
Wat fijn dat er hier zoveel mensen altijd reageren die zo bij de recherche kunnen werken en alle tekorten op kunnen lossen bij justitie! Ik hou mezelf graag bij feiten die ik ken, gissen en oordelen zorgt voor enge situaties
Willem (28-1-2020 om 19:42)
47 jaar geleden leerde ik tijdens rijles handen 10 voor 2 aan het stuur. Ogen op de weg gericht. Dat was behoorlijk koersvast ,zou dat niet meer van toepassing zijn tegenwoordig.
Verton (28-1-2020 om 19:27)
De beste chauffeurs zitten achter hun computer
Rick (28-1-2020 om 13:21)
Marcel: heel eenvoudig; aan de auto mankeert niets, mensen hebben geen controle meer over zichzelf, laat staan over hun auto... Als je het niet kunt laten om steeds onmiddellijk op piepjes van je mobieltje te reageren zijn dit de consequenties. De versimpeling van de maatschappij....
Piet (28-1-2020 om 12:22)
Gsm zkr !!!