Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Dode Westdorpe opnieuw in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 28-01-2020, 11.03 uur
Dode Westdorpe opnieuw in Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Tim Koster

WESTDORPE - Tot op de dag van vandaag hebben het Openbaar Ministere en de politie nog altijd geen informatie ontvangen die leidde naar de identiteit van de doodgeschoten vrouw die op 22 juni 2019 in Westdorpe werd gevonden.


Het levenloze lichaam van de vrouw werd 22 juni 2019 rond het middaguur bij de Sint Anthoniekade gevonden door een voorbijganger. Het stoffelijk overschot lag op enkele meters van de grens met België. De identiteit van de naar schatting 50- tot 65-jarige vrouw is echter nog altijd niet bekend. Er zijn bij de politie verschillende namen doorgegeven, maar telkens bleek het niet te gaan om het slachtoffer.

Vooralsnog hebben de rechercheurs de gouden tip nog niet binnengekregen. Het kan echter niet zo zijn dat die gouden tip er niet is; daarom nogmaals de oproep om naar voren te stappen als u weet wie de vrouw is.

Opsporing Verzocht wordt op dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750