Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Doorbraak in onderzoek Johan van der Heyden

Toegevoegd: 28-01-2020, 11.38 uur
De politie zocht in december ook al in het Schelde-Rijnkanaal.
De politie zocht in december ook al in het Schelde-Rijnkanaal.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Tim Koster

NIEUW-VOSSEMEER - In de speciekuip die op 23 januari is aangetroffen in het water van het Rijn-Scheldekanaal zijn stoffelijke resten aangetroffen van de vermiste Johan van der Heyden. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


De 56-jarige Van der Heyden wordt sinds zondagavond 2 juni vermist. Hij zou toen naar een Nederlandse vriendin zijn gegaan, vervolgens in Steenbergen zijn gegijzeld en tot slot met geweld van het leven zijn beroofd. De stoffelijke resten zouden na de moord zijn vervoerd in een speciekuip en gedumpt in het buitengebied van Steenbergen. Ondanks zeven aanhoudingen is nog niet duidelijk wat er precies met Van der Heyden is gebeurd.

Het NFI heeft onderzoek gedaan naar de op 23 januari aangetroffen speciekuip met beton. Uit dat onderzoek blijkt dat er stoffelijke resten van Johan van der Heyden in die kuip zitten. De familie is inmiddels in kennis gesteld over deze vondst. Het onderzoek in de zaak gaat door.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750