Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gemeente Tholen sluit twee drugspanden

Toegevoegd: 28-01-2020, 14.43 uur
Gemeente Tholen sluit twee drugspanden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

THOLEN - Burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde van de gemeente Tholen heeft besloten om twee drugspanden, één in Sint-Maartensdijk en één in Tholen, te sluiten voor de duur van zes maanden.


In Sint-Maartensdijk gaat het om een pand aan de Markt waar op 19 november een inval werd gedaan door de politie. Bij deze inval is toen geconstateerd dat er een professionele hennepkwekerij in werking was. In totaal werden er toen, verdeeld over twee kweekruimtes, 422 hennepplanten aangetroffen. In Tholen gaat het om een pand aan de Oudelandsedijk. Hier viel de politie op 16 november een woning binnen waar ruim een kilo gedroogde hennep lag.

De sluitingingen, welke plaatsvinden op basis van het zogeheten Damoclesbeleid, zijn donderdag 16 januari in werking getreden maar vandaag pas bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (29-1-2020 om 19:17)
Ik dacht altijd in Tholen zal zoiets nooit gebeuren maar helaas de werkelijkheid is totaal anders maar gelukkig weer twee gevonden
Wouter (28-1-2020 om 18:45)
Pfff legaliseer het nou gewoon is en ga je als politie is focussen op al die synthetische zooi.