Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie minderjarige verdachten aangehouden voor inbraken

Toegevoegd: 29-01-2020, 14.54 uur
Drie minderjarige verdachten aangehouden voor inbraken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De politie heeft begin deze week drie minderjarige verdachten aangehouden voor meerdere woninginbraken in Middelburg. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


De inbraken vonden volgens de politie voornamelijk plaats in de wijk Dauwendaele. Bij alle drie de verdachten zijn huiszoekingen gedaan. Ze zitten nog vast in een politiecellencomplex. Omdat de verdachten in beperkingen zitten en zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat is dit alle informatie die de politie momenteel naar buiten brengt.

De drie verdachten worden deze week voor de Rechter Commissaris geleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (30-1-2020 om 08:03)
win goed gezegd. nemen de ouders nog de verantwoording voor de kinderen. Of vinden zij hun eigen leven belangrijker. Ouders zorg dat jullie thuis zijn voor je kinderen. Ik kan niet in deze situatie kijken, maar het gebeurt wel heel vaak tegenwoordig dat jongeren minderjarig zijn.
willem (30-1-2020 om 01:59)
inbreken is een volwassen daad. dus geen halt strafjes of wijzend vingertje en ook niet de smoesjes van slechte vriendjes enz, de ouders laten opdraaien voor de schade en de daders volwassen straf opleggen.
Wim (29-1-2020 om 19:14)
Drie jongens en dan minderjarig gelukkig gepakt tijdens inbreken wat moet daar nu van terecht komen,indien jullie ouders hebben waar blijven jullie met je verantwoording
Michel (29-1-2020 om 18:15)
Bij Bureau Halt zitten ze al met de handen in elkaar te wrijven, hebben ze weer werk. Maar helaas, Halt straffen zijn geen straffen, is meer een kinderkransje,