Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Oude surfplank zorgt voor uitruk KNRM

Toegevoegd: 29-01-2020, 16.55 uur
Oude surfplank zorgt voor uitruk KNRM
© Foto: KNRM Veere
Door: Tim Koster

KAMPERLAND - Een oude surfplank die in het water lag bij het Veerse Meer heeft er woensdagmiddag voor gezorgd dat de KNRM moest uitrukken.


De vrijwilligers van KNRM Veere werden rond 14.45 uur op pad gestuurd met de melding dat er een surfplank gevonden was zonder surfer. Enkele minuten later werden ook diverse officieren en functionarissen van verschillende instanties op de hoogte gebracht dat het mogelijk zou gaan om een persoon te water. Een politieboot en de KNRM Veere hebben gezocht ter hoogte van vakantiepark De Schotsman.

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) heeft laten weten dat er uiteindelijk alleen een oude surfplank is aangetroffen en dat er geen persoon te water was geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750