Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, vanaf vrijdagochtend van het zuiden uit droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeersongeval Sloeweg N62 ’s-Heerenhoek

Toegevoegd: 29-01-2020, 19.55 uur
Verkeersongeval Sloeweg N62 ’s-Heerenhoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

’S-HEERENHOEK - Woensdagavond heeft er op de Sloeweg (N62) ter hoogte van ’s-Heerenhoek een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij meerdere voertuigen betrokken waren.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.55 uur. Twee ambulances, de brandweer van Heinkenszand en de brandweer van Nieuwdorp, werden direct met spoed ter plekke gestuurd. Wat er precies is gebeurd en of er personen gewond zijn geraakt, is niet bekend. Verschillende bergingsvoertuigen hebben ten minste vier personenauto’s weggesleept.

De N62 is ten tijde van het ongeval, na het tolplein in de richting van Goes, gestremd geweest. Rond 19.25 uur was de Sloeweg weer beschikbaar voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ellen de Koster (29-1-2020 om 20:30)
Waarschijnlijk de vrachtwagenband aan het begin van de afrit naar S Heerenhoek die ik dankzij een engeltje op mijn schouder kon ontwijken doordat de auto achter me me liet invoegen.