Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Letsel en flinke schade bij botsing Zoutelande

Toegevoegd: 30-01-2020, 09.36 uur - Update: 30-01-2020, 10.22 uur
Door: Roland de Jong & Tim Koster

ZOUTELANDE - Bij een verkeersongeval op de Zoutelandseweg (N288) bij Zoutelande zijn vanochtend meerdere personen gewond geraakt.


Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout kwamen omstreeks 08.00 uur, op de kruising met de Rondweg Biggekerke, twee personenauto’s met elkaar in botsing. Er ontstond flink wat schade en ook was er sprake van letsel. Voor de betrokkenen werd de ambulancedienst gewaarschuwd. De brandweer van Middelburg werd opgeroepen vanwege een mogelijke lekkage van één van de voertuigen.

Twee bergingsvoertuigen zijn ter plaatse gekomen om de zwaarbeschadigde auto’s te takelen. Vanwege de hulpverlening en de berging is de weg deels afgesloten geweest. De ambulancedienst heeft ter plekke meerdere personen behandeld en ten minste één persoon overgebracht naar een ziekenhuis.

Rond 09.30 uur was de weg weer volledig open.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren