Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger vrijgesproken van seksueel misbruik

Toegevoegd: 30-01-2020, 17.55 uur
Vlissinger vrijgesproken van seksueel misbruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 44-jarige M. K. uit Vlissingen die werd verdacht van seksueel misbruik van zijn stiefdochter en haar nichtje daarvan vrijgesproken. Er was een celstraf van twintig maanden plus nog eens vier maanden voorwaardelijk geëist.


Het misbruik zou met zijn toen achtjarige stiefdochter hebben plaatsgevonden van 2011 tot en met 1 april 2017.  Het nichtje zou zijn misbruikt vanaf 2014 tot 2016 en was toen elf jaar. De rechtbank is van oordeel dat alles overwegende, en na kritische bestudering van alle verklaringen en omstandigheden er twijfel bestaat over het waarheidsgehalte van de verklaringen van de meisjes. Bij gebrek aan overtuiging is de man vrijgesproken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren