Weerbericht:
Perioden met zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

OM: TBS Terneuzenaar met twee jaar verlengen

Toegevoegd: 30-01-2020, 18.02 uur
OM: TBS Terneuzenaar met twee jaar verlengen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De tbs die de inmiddels 57-jarige Terneuzenaar D. van E. in 2006 werd opgelegd, zou met twee jaar moeten worden verlengd, en de dwangverpleging zou voorwaardelijk moeten worden beëindigd.

In die tijd kan er overdracht plaatsvinden aan de reclassering en kan Van E. werken aan een terugkeer in de maatschappij. Wel moet volgens deskundigen de 'relatiedynamiek goed worden gemonitord'. Ofwel: Van E. heeft een relatie en dat moeten we in de gaten houden.

De Terneuzenaar, die momenteel in Limburg woont, kreeg die tbs plus drie jaar cel opgelegd omdat hij in 2005 zijn vier maanden oude dochtertje door enkele klappen, schudden en verstikking om het leven had gebracht.

De rechter doet op 13 februari uitspraak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750