Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee jaar cel geëist voor dealen harddrugs

Toegevoegd: 30-01-2020, 18.07 uur
Twee jaar cel geëist voor dealen harddrugs
© Foto: Rechtbank Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Tegen een voormalig inwoner van Terneuzen, de 24-jarige J. A., is donderdag in Middelburg een gevangenisstraf van twee jaar waarvan vier maanden voorwaardelijk geëist. De man zou hebben gedeald in harddrugs.

De zaak tegen A. werd bij verstek behandeld. A. zou van eind december 2016 tot en met 9 februari 2017 in Terneuzen hebben gedeald in harddrugs. Bij zijn aanhouding werd in de woning waar hij regelmatig verbleef cocaïne, heroïne en speed aangetroffen.

De rechter doet uitspraak op 13 februari.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (7-2-2020 om 09:10)
@Willem: Stel je niet zo aan man, 10 jaar, je weet helemaal niet waarover je het hebt. Wat heeft Azië hier nou mee te maken ? Als je zo vergelijkingen gaat trekken dan lusten we er nog wel een paar. Wil je mensen gaan ophangen hier dan ? Tien jaar vastzetten ? Er zijn veel ergere dingen hé, zoals VdVonck terecht opmerkt. De straffen hier te lande zijn aan de lage kant, ben ik met je eens maar wel realistisch blijven hoor. "Tien jaar", gaan roepen is dus niet erg realistisch natuurlijk.
willem (31-1-2020 om 06:30)
veel te soft. in azie hang je met 20 gram hard drugs al. hier zou minstens 10 jaar op zijn plaats zijn want de eis zal wel teruggebracht worden na 1 jaar--min voorarrest en meneer staat snel weer op straat.
VdVonck (30-1-2020 om 21:38)
Twee jaar voor 2 maandjes dealen? Dus bijvoorbeeld een verkrachting is minder erg voor onze wetgever. Wat gaat het toch goed in ons landje