Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Vrachtwagen zakt door houten fietsbrug Middelburg

Toegevoegd: 31-01-2020, 12.24 uur
Foto 1 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje (1-2-2020 om 12:23)
Mijn navigatie gaf ook een keer aan dat ik daar over die brug moest komen om bij die huizen te komen. Had dat stukje toen gelopen omdat ik het risico niet wou nemen, dat houte bruggetje zag er niet zo sterk uit.
collega chauffeur. (1-2-2020 om 11:27)
kik even waar hij door de brug gezakt is. dat is het voetgangersgedeelte. daar hoor je als beroepschauffeur helemaal niet te zijn.
j.j (1-2-2020 om 08:55)
gemeente heeft rood wit paaltje verwijderd voor vernieuwen brug plank
Ger (1-2-2020 om 01:19)
Ehhh, in de beiaard dus de richting waar deze chauffeur vandaan kwam staat dus GEEN bord dat het een fietspad betreft! En al deze wegen zijn zo smal. Ook de Traptoren en dat mag je dus ook rijden. Dus de chauffeur betreft hier echt geen blaam! Het is gewoon niet duidelijk daar op dat punt mensen dus al dat commentaar? Schei uit zeg!
Oost souburger (31-1-2020 om 23:24)
Kan zijn dat bij instellen adres en starten per ongeluk op voetganger stond of fietser? Is mij ook wel eens over komen gebruik zelf Google Maps. Het kan... maar eens... je moet wel gewoon de borden zien. Altijd ogen op de weg.
Vlinder (31-1-2020 om 21:30)
Serieus , ik sta versteld van de meest achterlijke regeerders die gelijk roepen : rijbewijs inleveren of opnieuw rijles nemen. Tegen hun wil ik graag zeggen, hou je commentaar voor je! Jullie maken zeker nooit fouten? ?? Beste chauffeur, trek je niks aan van de negatieve regeerders! Iedereen let wel eens niet op , hun ook wel eens niet. Gelukkig geen gewonden gevallen.
Cookie-instellingen beheren