Weerbericht:
Perioden met zon en enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Dronken automobilist botst tegen boom Breskens

Toegevoegd: 01-02-2020, 09.37 uur
De beginnend bestuurder had te veel gedronken.
De beginnend bestuurder had te veel gedronken.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Een 21-jarige automobilist uit Biervliet is vannacht in Breskens zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij onder invloed tegen een boom was gebotst.


Het eenzijdige ongeval vond rond 00.25 uur plaats op het Oranjeplein. Agenten die ter plaatse kwamen roken bij de man direct een alcohollucht. Ook een ambulance en de brandweer rukte na de melding van het ongeluk met spoed uit.

De man bleek niet gewond en is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat de beginnend bestuurder ruim zes keer te veel had gedronken. Zijn rijbewijs is dan ook direct ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (3-2-2020 om 13:16)
Rijbewijs never nooit meer terug geven. Zulke mensen zijn niet bewust dat ze onnoemelijk leed kunnen veroorzaken. Laat ze maar te poot verder gaan in het leven.
willem (1-2-2020 om 15:58)
hoop dat de boom niet te erg beschadigd is. en die zuiplap? nooit meer een rijbewijs laten halen. beginnend bestuurder--het ongeluk in goes al vergeten zeker. zulke idioten horen niet op de weg.
ton (1-2-2020 om 15:54)
Hopelijk gaat met de boom alles goed. Die stond er tenslotte al.
Rick (1-2-2020 om 15:03)
Welnee Michelle, over 3 maanden rijdt ie weer rond!
Michelle (1-2-2020 om 10:34)
Niet verwonderlijk dat de man niet gewond is. Door zoveel drank is het een lappenpop geworden! Hij kan mooi fluiten naar zijn auto en rijbewijs!