Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Stroomstoring na bedrijfsongeluk Biervliet

Toegevoegd: 01-02-2020, 15.58 uur
Stroomstoring na bedrijfsongeluk Biervliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BIERVLIET - Bij een bedrijfsongeval in Biervliet is zaterdagmiddag een man gewond geraakt. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk vond even na 14.00 uur plaats bij een bedrijf aan de Middenweg. Een man raakte hier gewond en kwam vermoedelijk in aanraking met elektriciteit. Door het voorval ontstond er een stroomstoring in de omgeving.

Naast twee ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ter plaatse geweest. De gewonde man is volgens de politie met een ambulance naar een ziekenhuis in België gebracht. Over zijn verwondingen is verder nog niks bekend.

Daarnaast laat de politie weten dat de arbeidsinspectie is kennis is gesteld van het voorval. De stroomstoring kon door de netbeheerder snel worden verholpen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren