Politie zoekt slachtoffer beroving Goes

Toegevoegd: 02-02-2020, 09.06 uur

Politie zoekt slachtoffer beroving Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie doet onderzoek naar een mogelijk poging van een straatroof in Goes. Een jongen op een fiets in de Rijffelstraat zou hier het beoogde slachtoffer van geweest zijn. Naar hem is de politie op zoek.

Surveillerende agenten reden zaterdag rond 18.40 uur op de Vlasmarkt toen ze zagen dat een groep jongens het slachtoffer probeerde te beroven. Ze gingen er naartoe en de groep ging er vandoor. De agenten spraken kort met de geschrokken jongen en gingen vervolgens op zoek naar leden van de groep.

Ze wisten twee van de jongens uit de groep staande te houden. Hun gegevens zijn genoteerd. Het slachtoffer was vervolgens spoorloos. De politie is naar hem op en vraagt de jongen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-2-2020 om 06:42)
Jongen meld je eigen alstublieft