Drie gewonden bij vechtpartij Breskens

Toegevoegd: 02-02-2020, 13.43 uur

Drie gewonden bij vechtpartij Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De politie doet onderzoek naar een vechtpartij in Breskens afgelopen nacht. Een 20-jarige man uit Oostburg raakte hierbij zwaargewond.

Agenten kregen rond 05.45 uur melding van de vechtpartij op een parkeerplaats aan de Walendijk. Ter plaatse troffen ze de gewonde 20-jarige man aan die niet aanspreek was. Ook waren er nog twee andere gewonden. De man die niet aanspreekbaar was is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Brugge gebracht. Over zijn toestand is verder nog niks bekend gemaakt.

Twee van de drie slachtoffers hebben inmiddels aangifte van mishandeling gedaan. Het derde slachtoffer ligt zwaargewond in ziekenhuis maar is niet in levensgevaar. Vermoedelijk was er ruzie ontstaan tussen twee groepen. De politie onderzoekt dit nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750