Weerbericht:
Perioden met zon en enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bestelbusje botst tegen gevel Vlissingen

Toegevoegd: 03-02-2020, 00.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een bestelbusje is zondagavond in Vlissingen tegen de gevel van een pand gebotst. Er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeval vond rond 22.45 uur plaats op de Paul Krugerstraat ter hoogte van de Brouwenaarstraat. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder op de kruising vermoedelijk rechtdoor waarna hij tegen de gevel tot stilstand kwam.

De inzittenden van het voertuig bleven ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept. Omdat de bestelbus een elektriciteitskastje had geraakt is ook de netbeheerder ter plaatse geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (3-2-2020 om 16:21)
@mijn mening: er staat dat de oorzaak onbekend is. Knap dat je dan direct maar roept : dat de bestuurder van het busje te hard reed. Zolang de oorzaak niet bekend is hou dan je .commentaar voor je!
Mening (3-2-2020 om 15:27)
Uw mening? Een mening is geen vaststelling van feiten. Eigenlijk is een mening met een anus, iedereen heeft er wel een, maar thats it! ;)
Mijnmening (3-2-2020 om 12:35)
Snap ik wel, als je zo hard rijdt met je busje. Niet slim!