Weerbericht:
Perioden met zon en enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Drugspand zes maanden gesloten Breskens

Toegevoegd: 03-02-2020, 13.23 uur
Drugspand zes maanden gesloten Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Vandaag heeft burgemeester Vermue een drugspand aan de De Lente in Breskens gesloten nadat er een handelshoeveelheid hennep is aangetroffen.


In de woning werd eerder een handelshoeveelheid van 1974,9 gram hennep aangetroffen. De woning is dan ook voor een half jaar gesloten. De sluiting is conform de Wet Damocles. Door deze wet zijn burgemeesters bevoegd woningen of lokalen te sluiten wanneer er soft- en/of harddrugs wordt aangetroffen.

Het besluit tot sluiting houdt in dat het gedurende een periode van zes maanden verboden is de woning aan de De Lente in Beskens te betreden. Overtreding van het verbod is strafbaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaja (6-2-2020 om 12:28)
Trieste bedoeling al die panden sluiten voor wat kruimels. Tijd dat Nederland meegaat met het legaal kweken, ondertussen is wiet ver hetzelfde als een biertje drinken!
willem (5-2-2020 om 02:46)
prima. van mij mag het 6 jaar dicht. zielig? nee--ze weten waar ze mee bezig zijn. hij zet zijn gezin zelf op straat. eigen schuld--ze moeten al die panden jaaaaren sluiten.
jan (4-2-2020 om 15:27)
ik vind het een totale schande dat de gemeente zomaar een familie de ellende in schopt voor een beetje hasj. een burgemeester zit er toch voor max 6 jaar?? weg ermee.
Frau h. Geibinger (4-2-2020 om 14:58)
daar een woning voor afsluiten? man man gemeente ,waar zijn we mee bezig......
Anoniempje (4-2-2020 om 12:52)
Koffieshop van maken, kan de gemeente erook nog wat extra's "aan bij" verdienen nm...
Marco (4-2-2020 om 11:24)
En de eigenaar maar huilie huilie doen omdat hij op straat staat met kids... eigen stomme schuld beste man. Had je aan moeten denken voordat je je inliet met die rommel. Daarbij... wie weet hoeveel er intussen door de man verdiend is met eventuele handel in het spul. Als je kinderen hebt zou je een malsere straf krijgen dan zonder kinderen dan? Dat kan helemaal niet. Geen medelijden mee.