Geen gas door graafwerk in IJzendijke

Toegevoegd: 04-02-2020, 17.16 uur

Er zouden minder dan 100 adressen zijn getroffen.
Er zouden minder dan 100 adressen zijn getroffen.
1
© Foto: Brandweer IJzendijke
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - De brandweer is dinsdagmiddag ingezet voor een gaslekkage in IJzendijke. Diverse huishoudens zitten nog altijd zonder gas.

Het gaslek werd rond 13.45 uur gemeld vanuit de Blindehoek. De brandweer van IJzendijke rukte met spoed uit om de incidentlocatie af te zetten en in afwachting van het energiebedrijf te zorgen voor een veilige situatie. Het lek ontstond tijdens graafwerkzaamheden.

Door de lekkage moest de gastoevoer naar adressen aan de Mauritsweg, de Parmastraat, de Stevinstraat, de Vrouwe Margarethastraat en de Rollestraat worden afgesloten. Op de website van Enduris stond de storing nog altijd vermeld als actieve storing. Er zouden minder dan 100 adressen zijn betrokken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750