Politie Z-Vlaanderen: Wees alert op inbrekers

Toegevoegd: 04-02-2020, 17.23 uur

De politie roept mensen op om bij verdachte situaties direct 112 te bellen.
De politie roept mensen op om bij verdachte situaties direct 112 te bellen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HULST - Het politieteam Zeeuws-Vlaanderen roept inwoners van Hulst en omgeving op om alert te zijn op inbrekers.

De politie meldt via Instagram dat de afgelopen week meerdere woninginbraken zijn gemeld. Bij de laatste inbraak werd(en) de dader(s) gestoord door een oplettende buurtbewoner. De politie denkt dat daardoor erger is voorkomen en roept mensen daarom op om extra alert te zijn.

"Ziet u een verdachte situatie? Bel 112! Uw hulp draagt bij aan de veiligheid in de buurt. Probeer bijzonderheden door te geven zoals signalement(en), kenteken(s) en/of looprichting", zo zegt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@michel (6-2-2020 om 17:39)
Als de politie zich minder focust op jongeren met voeten op de bank in een trein, willekeurige autobestuurders aan een controle onderwerpen om een grammetje wiet te vinden, eigenhandig en buitenrechtelijke avondklokken instellen, minder buitenlanders lastig vallen omwille van vermoedens en alles wat niet tot de lokale elite behoort maar zich simpelweg in een centrum bevindt aan een controle te onderwerpen maar gewoon domweg zou SURVEILLEREN voor IEDERS veiligheid? Niet alleen die in het centrum of in de probleemwijken. Dan zouden mensen met de mening als die van Van Wezel misschien nog op 2 handen te tellen zijn. Een excuus is makkelijk gemaakt, je gedrag aanpassen wat minder makkelijk. Dit is een trend. Het negeren van de middenstand.
Michel (5-2-2020 om 11:30)
@van Wezel, er zijn meer buurten dan alleen bij u. Dus de politie kan niet overal tegelijk zijn. Buurtpreventie van de bewoners zelf is ook een middel.
van Wezel (5-2-2020 om 08:09)
Als de politie zelf ook maar alert blijft, zo zie ik ze in mijn buurt gemiddeld drie a vier keer in het jaar door mijn buurt rijden.