Weerbericht:
Perioden met zon, maar ook enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Politie onderzoekt incident Lewedorp

Toegevoegd: 05-02-2020, 08.57 uur - Update: 05-02-2020, 10.40 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - De politie onderzoekt momenteel een incident dat vanochtend werd gemeld vanuit een rijtjeswoning in Lewedorp.


Kort na 08.00 uur werden twee ambulances met spoed naar een adres aan de Sloestraat gestuurd. Om 08.20 uur werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze kwam uiteindelijk niet ter plekke. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie kwam ook ter plekke en omdat onduidelijk was wat er precies was gebeurd, werd de recherche ter plaatse gevraagd om onderzoek te doen. Inmiddels zijn twee bussen van de afdeling Forensische Opsporing ter plekke en is ook de tactische recherche present. De directe omgeving van het huis is afgezet met linten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750