Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt onderaan viaduct A58

Toegevoegd: 06-02-2020, 08.05 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Een automobilist is vanochtend met zijn busje van de A58 bij Heinkenszand gevlogen en vervolgens onderaan een viaduct tot stilstand gekomen.


De bestuurder van het busje reed rond 06.20 uur over de Sloeweg (N62) richting de oprit van de snelweg bij Heinkenszand toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte. Via de berm reed de auto tegen een vangrail om vervolgens te worden gelanceerd richting het talud.

Het busje kwam uiteindelijk onderaan het talud bij de ingang van een tunnel bij de Vrooneweg op zijn kant tot stilstand. De bestuurder was al uit de auto voordat de hulpdiensten arriveerden. Hij is voor zover bekend niet ernstig gewond geraakt maar moest wel mee naar het ziekenhuis.

De zwaar beschadigde bestelbus is opgehaald door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. Jacobse (6-2-2020 om 22:12)
Daar heeft ie t goed vanaf gebracht.
AD. (6-2-2020 om 12:48)
Dat ging niet zachtjes.