Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier arrestaties bij drugsactie in Terneuzen

Toegevoegd: 06-02-2020, 14.40 uur
De verdachten hadden onder ander cocaïne en heroïne bij zich.
De verdachten hadden onder ander cocaïne en heroïne bij zich.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens een politieactie in de Jacob van Lennepstraat in Terneuzen zijn vier mannen aangehouden. Ze hadden drugs op zak. Verschillende zaken werden in beslag genomen.


Agenten hielden de mannen aan bij een pand waarover signalen waren binnengekomen dat daarvanuit drugs verhandeld zou worden. De verdachten, 34, 36, 44 en 54 jaar oud, hadden onder ander cocaïne en heroïne bij zich. Ook werd er contant geld, merkkleding, een kostbaar horloge en een dure bril in beslag genomen.

De mannen zijn ingesloten. Twee van de vier verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie maakt een bestuurlijke rapportage op zodat de gemeente Terneuzen het pand mogelijk kan sluiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750