Vlissinger opgepakt na mishandeling na diefstal

Toegevoegd: 06-02-2020, 14.48 uur

Vlissinger opgepakt na mishandeling na diefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Een 33-jarige Vlissinger is woensdagavond opgepakt nadat hij in een supermarkt in Bergen op Zoom een omstander had mishandeld na een winkeldiefstal.

De Vlissinger werd door een beveiliger betrapt in een supermarkt aan de Burgemeester van Hasseltstraat. De beveiliger wilde de man aanhouden maar er ontstond duw- en trekwerk en toen de omstander de beveiliger te hulp schoot, kreeg hij klappen in zijn gezicht.

Vervolgens ging de Vlissinger er vandoor. Het slachtoffer zette echter de achtervolging in en belde de politie. Die wist de man bij de Parralelweg in te rekenen. De Vlissinger leek onder invloed van alcohol te zijn. Op het politiebureau sloeg hij nog een politieagent op het hoofd.

De omstander en de agent hebben aangifte tegen de man gedaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750