Dertien boetes bij controles Vlissingen

Toegevoegd: 07-02-2020, 11.23 uur

De politie controleerde ook bij het Stadhuisplein in Vlissingen
De politie controleerde ook bij het Stadhuisplein in Vlissingen
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdag in de gemeente Vlissingen dertien bekeuringen uitgedeeld voor uiteenlopende feiten.

De controles werden uitgevoerd door de Vlissingse wijkagenten en enkele nieuwe collega's die op deze manier hun werkgebied beter konden leren kennen. De meeste boetes werden uitgedeeld aan mensen die geen autogordel droegen: vier in totaal. Drie mensen werden op de bon geslingerd omdat bij hun snorfiets de constructiesnelheid werd overschreden.

Verder bekeurde de politie iemand die een kind niet in een kinderzitje vervoerde, bleek iemand te rijden zonder rijbewijs, negeerde iemand een stopteken en belde iemand niet handsfree op de fiets. Tot slot werden ook nog bekeuringen uitgedeeld voor een onleesbare kentekenplaat en een uitlaat die niet (voldoende) luchtdicht was.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (9-2-2020 om 11:37)
toemaar 13 boetes aan de gewone burger ! stoer hoor. Maar als er een trouw stoet is kunnen ze met 5 eenheden er geen 1 uitschijven ? Wat een helden en maar vragen waarom ik geen respect kan hebben voor de Politie
Wim (8-2-2020 om 08:11)
Op die manier verdienen de agenten der salaris terug,toch zie je weer de fouten van de chauffeurs weer opnieuw de fout in gaan.