Snorfietser ten val bij Ringbrug Goes

Toegevoegd: 07-02-2020, 16.06 uur

Snorfietser ten val bij Ringbrug Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een man is vrijdagmiddag in Goes gewond geraakt toen hij met zijn snorscooter ten val kwam bij de Ringbrug.

Bij de brug aan de Ringbaan West werden werkzaamheden uitgevoerd met een hijskraan toen het slachtoffer rond 13.15 uur wilde passeren. De man reed om de hijskraan heen maar raakte hierbij een opstaande rand. De man, een 72-jarige Goesenaar, kwam vervolgens ten val.

Ambulancebroeders hebben zich over de gewonde snorfietser ontfermd. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nanda (8-2-2020 om 11:18)
Ik had toch graag gezien dat de verantwoordelijke van die bouwput toch minstens had gereageerd, minstens een bloemetje..Misschien moet die even met naam en toenaam in de sociale media naar voren gehaald en uitgelicht ? Wij zijn niet bang voor die bouwmaffia of zo hoor.
Kees (7-2-2020 om 18:29)
Helaas word het verkeer niet meer omgeleid bij werkzaamheden. De mensen zijn niet meer belangrijk het karwei moet klaar. Een draaiende kraan en fietsers of ander verkeer op de brug gaat niet samen dat zie je maar weer. Hopelijk herstelt deze oude man snel van zijn hersenschudding
Nanda (7-2-2020 om 17:48)
Gaan die werkzaamheden daar dan wel volgens de regels ? Het lijkt mij dat als men daar op het fietspad rijd men niet om hijskranen en ander groot bouwverkeer heen hoeft te slalommen.. Zet dan die boel gewoon af, veiligheid gaat voor tijd/geldwinst, die arme man...Heeft die wel zorgbudget voor zoiets ? Wie gaat die man helpen ? De kraanmachinist ? de directeur van het bouwbedrijf ? nou ? wie ?