Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zet trouwstoet aan de kant bij A58

Toegevoegd: 07-02-2020, 16.50 uur
Onder de gecontroleerde auto's was ook deze sportwagen.
Onder de gecontroleerde auto's was ook deze sportwagen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de afrit van de A58 tussen 's-Heer Arendskerke en Heinkenszand heeft de politie vrijdagmiddag diverse deelnemers van een trouwstoet aan de kant gezet. Dat gebeurde na meldingen over gevaarlijke verkeersovertredingen.

De bestuurders van de auto’s, die uit de richting van Goes kwamen, zouden volgens getuigen elkaar met hoge snelheid hebben ingehaald. Ze zouden daarbij ook over de vluchtstrook hebben gereden. De politie ging met zeker vijf eenheden ter plekke en leidde de stoet rond 15.00 uur naar de vluchtstrook van de genoemde afrit. Onder deel van de stoet waren diverse dure personenauto's.

Volgens een woordvoerster van de politie hebben de opgeroepen agenten zelf geen overtredingen kunnen constateren. Daarom konden geen boetes worden uitgedeeld en kwamen de betrokkenen er vanaf met een goed gesprek. "Hen is verteld dat ze zich aan de wet moesten houden", aldus de woordvoerster. Na een kwartier konden de auto’s weer verder rijden. Dat deden ze over de Noordzakweg - Drieweg (N665).


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerrit (7-2-2020 om 20:26)
ik ben blij dat ik een 22 jaar oude corsa kan rijden dit is als de tigste keer dat dit gebeurd en alleen wat ik zie zijn auto's die ik in 100 jaar niet kan betalen
Mijn mening (7-2-2020 om 20:04)
Ze leren het ook nooit, stelletje sukkels . dure auto's huren en daarna thuis op een sinaasappel kistje zitten.
Marja (7-2-2020 om 19:48)
Dus als ik het goed begrijp waen er veel mensen getuige van deze achterlijke idioten die andere mensen en kinderen in gevaar brengen en zelfs over vluchtstroken reden ..en dan geen boetes???voor zulke gekken??nou dat is uitlokken dat meer mensen dit gaan doen totdat er ernstige ongelukken gebeuren met doden
Vlissinger (7-2-2020 om 19:09)
Je hoeft natuurlijk niet meer te raden wat voor aandachtsgeile kansparels dat zijn in hun dure huurauto's waar al vele Youtube filmpjes over te vinden zijn hoe dit soort volk deze auto's de in de prak rijden. Het grappige is dat ze zich voelen rijden zo van kijk mij in deze dure bak maar ik zie nooit wie erin zit en ik denk velen met mij. Vraag me dus af waarom ze zelf niet door hebben hoe zielig dit overkomt naar normale mensen toe? ;)
Jos (7-2-2020 om 18:50)
Nu nog eens goede kontrole uitvoeren in gebieden waar fietsen verboden is volgens wetboek v strafrecht artikel 461, vooral mountainbikers die overal schijt aan hebben.
Foei ! (7-2-2020 om 17:40)
Een normaal foeigesprek duurt wel langer als 15 minuten. Zelfs een normale verkeerscontrole duurt nog langer.