www.hvzeeland.nl

Politie zet trouwstoet aan de kant bij A58

Toegevoegd: 07-02-2020, 16.50 uur

Politie zet trouwstoet aan de kant bij A58
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de afrit van de A58 tussen 's-Heer Arendskerke en Heinkenszand heeft de politie vrijdagmiddag diverse deelnemers van een trouwstoet aan de kant gezet. Dat gebeurde na meldingen over gevaarlijke verkeersovertredingen.

De bestuurders van de auto’s, die uit de richting van Goes kwamen, zouden volgens getuigen elkaar met hoge snelheid hebben ingehaald. Ze zouden daarbij ook over de vluchtstrook hebben gereden. De politie ging met zeker vijf eenheden ter plekke en leidde de stoet rond 15.00 uur naar de vluchtstrook van de genoemde afrit. Onder deel van de stoet waren diverse dure personenauto's.

Volgens een woordvoerster van de politie hebben de opgeroepen agenten zelf geen overtredingen kunnen constateren. Daarom konden geen boetes worden uitgedeeld en kwamen de betrokkenen er vanaf met een goed gesprek. "Hen is verteld dat ze zich aan de wet moesten houden", aldus de woordvoerster. Na een kwartier konden de auto’s weer verder rijden. Dat deden ze over de Noordzakweg - Drieweg (N665).