Weerbericht:
Perioden met zon en enkele (onweers)buien. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar ontkent verwaarlozing kinderen

Toegevoegd: 08-02-2020, 07.25 uur
Goesenaar ontkent verwaarlozing kinderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 37-jarige Goesenaar D. I.  is vrijdag in Middelburg een gevangenisstraf van 8 maanden plus nog eens tien maanden voorwaardelijk geëist. Hij zou onder meer zijn kinderen hebben verwaarloosd. Ook zou hij diefstallen hebben gepleegd.


I., die gedeeltelijk bekend, wordt er van verdacht in 2017 te hebben getankt zonder daarvoor te betalen en een jaar eerder in Lewedorp uit een woning een portemonnee en autosleutels te hebben gestolen. Met de auto reden I. en zijn maat naar Bergen op Zoom om nog voor 20 euro drugs op de pof te halen.

Het gestolen voertuig werd - stom toevallig - weer terug gezet voor de deur van de zus van de eigenaar. Dat I. ook in de jaren 2015 en 2016 in 's Heerenhoek zijn twee dochters zou hebben mishandeld ontkende hij met klem.

Volgens verklaringen kregen de kinderen nauwelijks eten, werden ze geslagen en verwaarloosd. Volgens I. zorgde hij goed voor de meisjes en was het zijn verslaafde ex die - zo bleek uit een filmpje - de kinderen mishandelde en voor ze 'zorgde' wanneer hij weer moest varen.

Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750