Weerbericht:
Wisselend bewolkt, vooral vanmiddag onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Thoolse wijkagent verdacht van lekken informatie

Toegevoegd: 08-02-2020, 07.40 uur
Thoolse wijkagent verdacht van lekken informatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg gaat een voormalig wijkagent van de gemeente Tholen vervolgens voor schending van het ambtsgeheim.


De 39-jarige man, een inwoner van Schouwen-Duiveland, zou als politieagent informatie hebben uitgewisseld. Hij zou de schending van het ambtsgeheim meerdere malen hebben gepleegd. De politieagent wordt ook vervolgd voor het bezit van cocaïne en de handel in Kamagra: erectiebevorderende pillen, vergelijkbaar met Viagra.

Een 45-jarige medeverdachte, afkomstig uit Zierikzee, wordt alleen vervolgd voor de pillen en cocaïne. Vrijdag werd een zogeheten regiezitting gehouden. Wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (8-2-2020 om 18:37)
Ik vind dit zeer ernstig, stel dat je aan zo'n figuur belangrijke informatie hebt doorgegeven b.v in het drugscircuit. Dan kun je met dit soort figuren lelijk in de problemen komen! Kortom, waardeloos en enorm straffen!
nederland heeft een probleem... (8-2-2020 om 11:13)
tja, van de hoogste baan in de haag tot de wijkagent in een afgelegen polder, zo rot als een mispel.
Wim (8-2-2020 om 08:05)
Wat is zo iets toch stom om op die manier je werkgever te misbruiken en je toekomst te verknallen,wat erg om op die manier je functie te misbruiken