Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man uit Lewedorp aangehouden voor mishandeling Hoek

Toegevoegd: 08-02-2020, 10.42 uur
Man uit Lewedorp aangehouden voor mishandeling Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

LEWEDORP - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 37-jarige man uit Lewedorp aangehouden op verdenking van mishandeling. De mishandeling zou hebben plaatsgevonden in een woning in Hoek.

Rond 00.45 uur meldde de bewoner van een woning aan de Marijkestraat in Hoek dat hij zojuist in zijn huis mishandeld was door een man met een mes. Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en troffen het slachtoffer aan in zijn woning. Het slachtoffer verklaarde dat hij zijn aanvaller, ondanks het feit dat hij zijn gezicht had bedekt, had herkend. De verdachte, zo verklaarde het slachtoffer, stond opeens binnen in de woning en maakte stekende bewegingen met een mes.

Het slachtoffer heeft de man uiteindelijk uit zijn woning weg weten te krijgen. Eenmaal buiten kwamen de beide mannen ten val tijdens een worsteling. Het slachtoffer kon terug zijn woning in vluchten en zijn belager ging er vandoor. Omdat de identiteit van de aanvaller bekend was zijn agenten naar zijn woning in Lewedorp gegaan. Daar is de man rond 01.30 uur aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij vandaag zal worden gehoord door rechercheurs.

Het slachtoffer gaat voor behandeling aan zijn (lichte) verwondingen contact opnemen met een arts. Het is niet duidelijk of hij daadwerkelijk geraakt is door het mes. De mogelijke aanleiding voor dit incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750