Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 209 km

Twee mannen stelen bij meerdere winkels Middelburg

Toegevoegd: 09-02-2020, 10.31 uur
Twee mannen stelen bij meerdere winkels Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Twee mannen zijn zaterdagmiddag aangehouden nadat zij in het centrum van Middelburg bij meerdere winkels hadden gestolen.


Rond 15.00 uur meldden medewerkers van een schoenenwinkel in het centrum van Middelburg bij de politie dat er zojuist een verdachte situatie in de winkel had plaatsgevonden. In de winkel ging het alarm af toen twee mannen de poortjes passeerden. De medewerkers controleerden de tassen die de mannen bij zich hadden. Zij zagen in de tassen geen goederen zitten die bij hen uit de winkel afkomstig waren. Wel zaten er vermoedelijk goederen in de tassen die van diefstallen bij andere winkels afkomstig waren. De medewerkers gaven het signalement van de mannen door en verschillende politiemensen keken vanaf toen uit naar de twee mannen.

Door surveillerende agenten werden even later twee mannen aangetroffen ter hoogte van Het Groene Woud die voldeden aan het signalement. De agenten keken in de tassen die de mannen bij zich hadden en zagen er goederen in zitten die hoogstwaarschijnlijk van diefstal afkomstig waren. De twee mannen, 29 en 33 jaar oud en beide woonachtig in Middelburg, zijn aangehouden en de goederen die zij bij zich hadden zijn in beslag genomen. In een politiecellencomplex zijn beide mannen in verzekering gesteld.

Het tweetal wordt ervan verdacht bij zeker vijf winkels in het centrum van Middelburg goederen te hebben weggenomen. Het gaat onder andere om kleding, parfum en tabakswaren. Met alle betreffende winkels is door de politie contact opgenomen. Camerabeelden zullen worden bekeken en het onderzoek wordt voortgezet. De verdachten worden zondag verder gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren