Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Boom valt tegen viaduct bij Thoolse brug

Toegevoegd: 09-02-2020, 14.58 uur
De politie leidde het verkeer tijdelijk over één rijstrook.
De politie leidde het verkeer tijdelijk over één rijstrook.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een omgevallen boom heeft zondagmiddag voor verkeershinder gezorgd bij de Thoolse brug bij Tholen. De boom was namelijk tegen het viaduct gevallen en moest door de brandweer worden weggehaald.


Bij de brandweer werd omstreeks 13.45 uur gemeld dat de boom, die op een lager gelegen weiland stond, was omgevallen. De boom hing hierdoor tegen de brug bij de Nieuwe Postweg. De brandweer van Tholen ging ter plaatse om te boom weg te halen.

De politie is ingezet om het verkeer veilig langs de incidentlocatie te leiden. De brandweer heeft de takken van de boom die over de rijbaan hingen afgezaagd. De politie heeft tijdens deze werkzaamheden tijdelijk het verkeer over één rijstrook gestuurd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750