Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding vermiste surfer op Veerse Meer

Toegevoegd: 09-02-2020, 16.01 uur
Melding vermiste surfer op Veerse Meer
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De redders van het KNRM-station Veere zijn zondagmiddag uitgevaren na een melding over een vermiste surfer.


De vrijwillige bemanning van de reddingboot Oranje werd rond 15.40 uur gevraagd om naar het station te komen om te gaan zoeken naar de surfer. Vervolgens werd koers gezet richting het strandje bij de Veerse dam bij Vrouwenpolder.

De Veiligheidsregio Zeeland liet rond 15.55 uur weten dat de vermiste surfer toen weer gezien was en dat verdere inzet niet nodig was. De bemanning van de KNRM-reddingboot ging voor de zekerheid echter nog wel ter plekke en trof de surfer rond 16.00 uur zelf ook aan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (9-2-2020 om 19:36)
Wat een suffe reactie's van wat ingedutte personen weer, werkelijk prachtig weer om te surfen en weer eens even te voelen dat je leeft, jij en de wind meer hoeft dat niet te zijn. En dan die surfer laten betalen? Die heeft zich zelf niet als vermist opgegeven en er was dus ook niks aan de hand. Als ik jou als vermist opgeef ga jij dan ook de kosten van de zoek actie betalen.... zou mooie boel worden. Was gewoon leuke oefening voor de KNRM, die genieten vast ook van dit weer.
W (9-2-2020 om 19:30)
Vanmiddag gingen er 2 surfers bij domburg de zee op, heel stoer om bij aflandige wind onder deze weersomstandigheden te gaan surfen. Je kan heel goed kunnen surfen ,maar er kan met deze wind ook een probleem met je materiaal opdoen. Ze vergeten dan wel dat de KNRM je dan ergens een heel eindje op zee om je moet komen . Deze mensen wagen hun leven voor iemand die enorm lomp bezig is.
Danny (9-2-2020 om 18:35)
Lekker manneke, ander mensen die hun leven wagen omdat jij wat minder begaafd bent om met dit weer te gaan surfen. Zouden ze beter een dikke boete voor opleggen.
will (9-2-2020 om 18:27)
Dat is geen surfer maar een Sufferd, gelijk de rekening en zijn spullen in beslag nemen.
boy (9-2-2020 om 17:12)
Dus een mafkees met totaal geen verstand in zijn lijf.
P (9-2-2020 om 17:03)
deze mensen vragen er zelf een beetje om, om vermist en/of dood gevonden te worden, dus ik zie niet in waarom dit vermeldenswaardig is. Ze waarschuwen volgens mij niet voor niks, met code rood/oranje.Ik zie ook nog mensen met aanhangers met huif , of hoge belading rijden op zulke dagen, en dan vraag ik me toch af, waar het nuchtere verstand zit.
Cookie-instellingen beheren