Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Drie jongens aangehouden na vernielingen Krabbendijke

Toegevoegd: 10-02-2020, 09.36 uur
De drie hebben een wachtruimte op het station vernield.
De drie hebben een wachtruimte op het station vernield.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

KRABBENDIJKE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op het station in Krabbendijke drie jongens aangehouden.


De drie, 16, 17 en 18 jaar oud, worden verdacht van het vernielen van een wachtruimte op het perron. Dankzij een alerte melder werd de politie geattendeerd op de gaande vernielingen. Bij het zien van de politieauto gingen de drie er vandoor. Aan het einde van het perron stonden echter al agenten klaar om de jongens op te vangen.

De drie zijn overgebracht naar Torentijd en daar afgelopen middag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (10-2-2020 om 23:04)
Hadden ze niks anders te doen, dan slopen? Laten ze er maar voor gaan werken om de schade te betalen. De ouders hoeven daar niet voor te boeten.
Bumper (10-2-2020 om 16:25)
als dat er een van mij was sloeg ik hem de hele kamer door, en daarna werken tot het betaald is. hopelijk worden de ouders aansprakelijk gesteld
Piet Cijsouw (10-2-2020 om 13:34)
Ode aan de ouders
willem (10-2-2020 om 12:42)
ouders er op aanspreken EN de schade laten betalen. die jochies? neem hun mobieltje af--laar ze onkruid wieden in brandgangen. EN ze eveneens beboeten.
Dick (10-2-2020 om 11:45)
Dat is altijd het zelfde gesloop dat door de jeugd daar wordt gedaan. En anders is er wel brandstichting door de jeugd De fietsenstalling moet ook regelmatig gesloopt worden os een ander zijn fiets daar. Benieuwd hoe lang het duurt ,dat ze de mooie ruimte in het stations gebouw slopen. En de ouders maar zeggen dat doen mijn kinderen niet. Al staan ze er op te kijken. Moeten ze bij hun eigen soort doen