Weerbericht:
Vannacht dichte mist, overdag zonnig en in het zuidoosten zomers warm.
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij verkeerscontroles in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 11-02-2020, 09.03 uur
De politie schreef diverse bekeuringen uit bij verkeerscontroles in Zeeuws-Vlaanderen.
De politie schreef diverse bekeuringen uit bij verkeerscontroles in Zeeuws-Vlaanderen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De politie heeft maandag bij verkeerscontroles in Terneuzen, Sas van Gent en Axel, verschillende overtredingen vastgesteld en daarvoor bekeuringen uitgeschreven.


In de ochtend werd er gecontroleerd op de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Ter hoogte van de kruising met de Esdoornlaan stond een algemene controlepost opgesteld. Daar zijn door de politie vijftien bekeuringen uitgeschreven voor diverse overtredingen zoals het niet kunnen tonen van een rijbewijs, het rijden met defecte koplampen, het besturen van een voertuig tijdens een rijontzegging en het niet dragen van de autogordel als bestuurder of inzittende.

Op de kruising met de Vlietstraat heeft de politie een dynamische rood licht controle gehouden. Bij deze controle zijn twee beroepschauffeurs bekeurd voor het rijden door rood licht. De chauffeurs zullen de bekeuring van 230 euro thuis ontvangen. In Sas van Gent werd later op de dag de bestuurder van een auto bekeurd omdat zijn voertuig al twee maanden niet APK gekeurd was. In Axel is nog een bekeuring uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (12-2-2020 om 14:21)
Michel, prima reactie. Dit zouden ze wekelijks en landelijk moeten doen! Die Pieter etc. die begrijpen kennelijk niet wat VERKEERSVEILIGHEID inhoud tot het moment ze zelf slachtoffer zijn, dan begint het gejank pas goed. Er zou ook meer controle moeten zijn op verlichting en de leesbaarheid van kentekens bijv. En ook de heren vrachtauto chauffeurs moeten eens nader bekeken worden.
AntiGSM (11-2-2020 om 18:40)
Best wel goed en best wel nodig dat er gecontroleerd wordt. Met 1 puntje heb ik wel moeite: de kruising komende vanuit de Vlietstraat naar de Guido Gezellestraat, daar staan stoplichten. Als je daar staat met 3 auto's en de eerste 2 rijden niet gelijk weg bij groen licht dan kun je als derde al niet meer mee! Stoplicht staat belachelijk kort op groen! Als er meerdere auto's staan dan komt er een extra lus bij en dan klopt het veel beter maar ik zou zeker willen verzoeken (voordat men bekeurd) om ook eens naar dat stoplicht te laten kijken.
Pieter (11-2-2020 om 17:16)
@Johan, daarom zijn er ook verschillende divisies bij de Politie. Zo is er bijvoorbeeld: Verkeerspolitie zeeland Check eens @TeamVerkeerZWB en stel je vraag daar.
Johan (11-2-2020 om 16:12)
Nou de buit is weer binnen! Kunnen ze dan nu verder gaan met alle onopgeloste moord en verdwijningszaken die op de plank blijven liggen? Dat zijn er namelijk ondertussen al wat in Zeeuws Vlaanderen, of gaan ze toch nog maar even verder met de jacht op de verlopen APK's en de vergeten gordels? Ik neem aan dat de moorden in Westdorpe dan inmiddels opgelost zijn?
JJ (11-2-2020 om 10:33)
Veel beter controleren ! Ook APK is niet altijd in orde, er zijn nog steeds zat bedrijfjes ( ook hier ) waar je voor 250 euro je APK koopt en niemand controleert daarop.. Veel meer steekproeven doen op de weg en veeeeeeeeeel meer drugscontroles houden.. Ik zie als gewoon simpele inwonende zoveel dingen dat ik denk is de Politie nu dom ??? Overal rijden ze rond met wiet troep en nep kenteken platen e.d. maar ik snap er te weinig agenten op straat zijn en het NFI teveel werk heeft, die kunnen de drugstesten van 2015 nog niet eens aan ! Jammer in NL ( EU ) kom je bijna overal mee weg.. Maarja handelsverdragen zijn belangrijker hé !
Michel (11-2-2020 om 10:04)
Goede actie, er zouden er meer moeten zijn. Flink straffen die handel. Maar wat zullen er weer lompe (afkeurende) reacties komen over deze controles.