Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dakbedekking laat compleet los tijdens storm Sluiskil

Toegevoegd: 11-02-2020, 13.41 uur
De brandweer aan de Baljuwlaan in Sluiskil.
De brandweer aan de Baljuwlaan in Sluiskil.
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Tim Koster

SLUISKIL - De brandweer van Sluiskil en Terneuzen zijn maandag aan het einde van de middag ingezet voor stormschade in Sluiskil.


Rond 17.35 uur werd de brandweer van Sluiskil zonder spoed naar de Baljuwlaan gestuurd waar de complete dakbedekking van een dakkapel was gewaaid. De dakbedekking lag nog gedeeltelijk op het dak. Eenmaal ter plaatse bleek dat de dakkapel vrij hoog zat en, gezien de harde wind, het niet veilig was om dit met een ladder op te lossen. Hierop werd besloten om de hoogwerker van brandweer Terneuzen ter plekke te vragen.

De brandweer heeft de schade uiteindelijk zo goed mogelijk proberen te herstellen zodat er bij een volgende regenbui zo min mogelijk gevolgschade zou zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750