Weerbericht:
Vannacht dichte mist, overdag zonnig en in het zuidoosten zomers warm.
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen voor aanhangerverbod vanwege wind

Toegevoegd: 11-02-2020, 19.42 uur
Bekeuringen voor aanhangerverbod vanwege wind
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - De politie heeft dinsdag tientallen bekeuringen uitgedeeld aan weggebruikers die een tijdelijk ingesteld verbod voor aanhangwagens negeerden bij de Oosterscheldekering (N57).


Vanwege de harde wind is de Oosterscheldekering in beide richtingen niet toegankelijk voor auto's met caravan, vrachtverkeer en auto's met aanhanger, zo melden Rijkswaterstaat en de verkeersdienst van de ANWB. Via borden is de tijdelijke maatregel zichtbaar gemaakt.

Het politieteam Oosterscheldebekken controleerde vandaag of mensen zich aan het ingestelde verbod hielden. Niet iedereen bleek dit te doen. In totaal werden 34 bekeuringen uitgedeeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (12-2-2020 om 11:29)
Prima actie! Iets verbieden? dan ook handhaven.
Wim (12-2-2020 om 07:20)
Dat weet toch iedereen bij storm verboden voor zulke vracht auto met aanhangers caravans dat dit niet gebruikt kan worden,wat meerdere malen word door gegevens bij nieuws
WeetAllesBeter (12-2-2020 om 06:55)
Goed. Eindelijk eens actie. Dit volk denkt alles maar te mogen en hebben waarschijnlijk geen idee wat er kan gebeuren, dan maar zo!