Weerbericht:
Vannacht dichte mist, overdag zonnig en in het zuidoosten zomers warm.
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen Philipsdam Bruinisse geborgen

Toegevoegd: 11-02-2020, 21.29 uur
Door: Tim Koster

BRUINISSE - De kleine vrachtwagen met aanhanger die vanmiddag kantelde op de Philipsdam (N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland staat weer overeind. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft het voertuig geborgen.


Het ongeluk gebeurde rond 17.05 uur nabij de Krammersluizen. Vanuit zowel Bruinisse als Sint Philipsland werden brandweerwagens met spoed ter plekke gestuurd. Ook de ambulancedienst en de politie kwamen met spoed naar de ongevalslocatie. De bestuurder en zijn passagier bleven voor zover bekend ongedeerd. Omdat vanwege het ongeluk de weg geblokkeerd werd, werd de weg volledig afgesloten.

Voor de berging kon beginnen moest eerst de lading van de vrachtwagen en aanhanger uitgeladen worden. De lading bestond voor het grootste deel uit een lading rolluiken. Om ervoor te zorgen dat de wind geen gevaar zou zijn voor de berging werd ook al het zeil verwijderd. Rond 19.30 uur werd de aanhanger recht achter de vrachtwagen gelegd. Om 20.10 uur stond het gehele voertuig weer overeind.

De weg kon tegen 21.15 uur weer volledig vrijgegeven worden.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (12-2-2020 om 14:13)
Hoe stom kan je zijn. Ik zeg ALLE kosten verhalen op de (zgn.) chauffeur.
Wim (12-2-2020 om 07:14)
Ik ben daar goed bekend onderschat het niet bij storm want bij een dwars wind kan je een lelijke schuiver maken zelfs zo je ziet het kantelen van een vracht auto