www.hvzeeland.nl

Jongeman heeft twee grote messen bij zich

Toegevoegd: 12-02-2020, 00.11 uur - Update: 12-02-2020, 11.18 uur

Jongeman heeft twee grote messen bij zich
Door: Tim Koster

GOES - Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken hebben dinsdagmiddag op de Wulfaertstraat in Goes een 17-jarige jongen uit die plaats aangehouden die in het bezit was van twee grote messen.

Een getuige had gemeld dat hij had gezien dat de jongeman een mes had laten vallen en weer opraapte. Door een zeer duidelijk signalement en informatie over de looproute konden agenten, in samenwerking met een motorrijder, de jongeman al snel staande houden. Bij het fouilleren werden uiteindelijk twee grote messen aangetroffen welke verboden zijn om bij je te dragen volgens de wet Wapens en Munitie.

De jongen is direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is daar verhoord door rechercheurs en heeft een verklaring afgelegd. Na verhoor is de jongen weer in vrijheid gesteld. Uiteraard zijn de messen in beslag genomen en worden deze vernietigd door de politie. Er zal proces-verbaal opgemaakt worden door de agenten en door de Officier van Justitie wordt vervolgens de verdere afhandeling van deze zaak bepaald.