Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ernstig verkeersongeluk A58 Kruiningen

Toegevoegd: 12-02-2020, 12.57 uur
Door: Tim Koster

KRUININGEN - Bij een ernstig verkeersongeluk op de A58 tussen Kruiningen en Krabbendijke is een automobilist om het leven gekomen. Dat heeft de politie zojuist laten weten.


Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur nabij het viaduct Luchtenburg. Een personenauto is door nog onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen gereden. Meerdere eenheden van de brandweer, de politie en ten minste twee ambulances werden met spoed naar de ongevalslocatie gestuurd. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is ondanks de inspanningen van de hulpdiensten ter plaatse overleden.

De A58 is door het ongeval, in de richting van Vlissingen, volledig afgesloten geweest. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk. Twee bergingsbedrijven zijn ter plaatse gekomen om de betrokken voertuigen weg te slepen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneke (12-2-2020 om 18:57)
Wat erg, iemand die vanmorgen op pad is gegaan en niet meer thuiskomt... Sterkte voor alle nabestaanden en hulpverleners en de chauffeur van de vrachtwagen.
M.M (12-2-2020 om 17:14)
Vreselijk! Veel sterkte voor alle betrokkenen..
fietser (12-2-2020 om 15:42)
Vreselijk ongeval, Sterkte voor de chauffeur van de vrachtwagen. Sterkte voor familie en vrienden van het slachtoffer en alle verdere betrokkenen.
Bas (12-2-2020 om 15:34)
Is het tegenwoordig niet verplicht voor vrachtwagens om een dwarsbalk achterop te hebben zodat auto's er niet meer 'onder' kunnen komen? Wat hier wel het geval lijkt
Vrouw en moeder (12-2-2020 om 15:14)
Ontzettend triest, heel veel sterkte voor de nabestaanden. Je zult het bericht maar thuis ontvangen dat een geliefd persoon is overleden door een ongeluk. Nogmaals heel veel sterkte ook aan de hulpverleners.
Moeder (12-2-2020 om 14:12)
Erg triest... sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren