Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man heeft nog celstraf van 3 jaar openstaan

Toegevoegd: 12-02-2020, 14.44 uur
Man heeft nog celstraf van 3 jaar openstaan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SLUIS - In de gemeente Sluis is vanmorgen een man aangehouden die nog een gevangenisstraf van ruim 3 jaar open had staan.


De 39-jarige man werd gezocht in verband met een openstaande gevangenisstraf van 1248 dagen. Waarvoor de man nog de gevangenis in moet is niet bekend. Wel is bekend dat de man in België was veroordeeld. Door een goede samenwerking tussen het Belgische en Nederlandse Openbaar Ministerie kon de Nederlandse politie zorgdragen voor de executie van deze straf, zo laat de politie via Instagram weten.

De man zal de straf in Nederland uitzitten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (13-2-2020 om 17:04)
Moet je eens een parkeerboete hebben, dan duurt het allemaal niet zo lang! Ik snap het hele gebeuren hier niet meer: regelmatig hoor ik dat criminelen niet bij de zitting aanwezig zijn, vervolgens zijn ze gewoon pleite! In wat voor land leven we, in ieder geval een land waar de criminelen het goed voor elkaar hebben!
Johan (13-2-2020 om 12:29)
En dan te bedenken dat straffen tot 3 jaar in Belgie niet meer uitgevoerd worden. Uitlevering en die staat volgende week alweer op straat.
Mar (13-2-2020 om 10:54)
Dat hangt er maar helemal vanaf. Als hij bij de beoordeling niet in de gevangenis zat krijgt hij, in ieder geval in Nederland, een oproep om zich op een bepaalde datunm bij de gevangenis te melden. Duikt hij onder dan tje..
cq (13-2-2020 om 10:31)
Dit is niet de eerste keer dat dit plaats vind, dit betekend dat zich hier personen huisvesten en onder de radar blijven. Het zet mij bedenkingen en dit al jaren wat zich hier huis vest?
Wim (12-2-2020 om 19:08)
Hoe bestaat het dat de man nog drie jaar gevangenis moest uit zitten en nu pas gepakt is,dit gebeurt toch direct na de uitspraak van de rechter
Mijn mening (12-2-2020 om 18:13)
Zet hem fijn in Belgiƫ in de cel dan zijn wij gelijk van de kosten af.