Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (41) uit Middelburg omgekomen bij ongeluk A58

Toegevoegd: 12-02-2020, 20.33 uur
Het ongeluk op de A58 vanmiddag.
Het ongeluk op de A58 vanmiddag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Het slachtoffer dat vanmiddag om het leven is gekomen bij een ongeluk op de A58 ter hoogte van Kruiningen is een 41-jarige man uit Middelburg. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.30 uur nabij het viaduct Luchtenburg. Een auto reed volgens de politie met hoge snelheid achterop een vrachtauto. De vrachtauto werd bestuurd door een 40-jarige man uit Polen.

Meerdere eenheden van de brandweer, de politie en ten minste twee ambulances werden met spoed naar de ongevalslocatie gestuurd. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is ondanks de inspanningen van de hulpdiensten ter plaatse overleden.

De weg was voor de hulpverlening en het politieonderzoek tot ongeveer 17.00 uur afgesloten. Het verkeer werd via de afrit geleid. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (13-2-2020 om 07:00)
Vreselijk om zulke berichten te lezen zoals hier weer gebeurd is 41 jarige man om leven is gekomen je zult de boodschap maar thuis krijgen,wij wensen alle betrokkene heel veel sterkte toe
Cookie-instellingen beheren