Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Botsing op N57 bij Serooskerke (W)

Toegevoegd: 13-02-2020, 09.34 uur
Eén van de betrokken bestuurders botste door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger.
Eén van de betrokken bestuurders botste door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (W) - Op de N57 ter hoogte van Serooskerke (W) zijn donderdagmorgen twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeval vond even voor 09.00 uur plaats in de richting van Vrouwenpolder ter hoogte van de rotonde met de Gapingseweg. Eén van de betrokken bestuurders botste door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger.

Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar of er iemand gewond is geraakt is niet duidelijk. Het voorste voertuig kon zijn weg vervolgen, de achterste is door een bergingsbedrijf weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (15-2-2020 om 10:45)
@Boer, misschien tijd voor nieuwe bandjes van een fatsoenlijk merk?? Ik rij daar regelmatig met verschillende auto's van verschillende gewichten met verschillende banden en nooit gemerkt dat het er glad is. Of nou ja 1x toen 1 van die wagens op goedkope "Star perfomer" meuk stond
Boer (13-2-2020 om 21:18)
Misschien wordt het eens tijd dat Rijkswaterstaat ander asfalt neerlegt ,want daar glijden daar zeer regelmatig auto’s tegen elkaar. Die aanrijdingen gebeuren lang niet altijd door onoplettendheid , maar het asfalt is gewoon glad als het een beetje nat is. Dus Rijkswaterstaat DOE HIER IETS AAN !!!!!!