Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Mannen met drugs en wapens opgepakt

Toegevoegd: 13-02-2020, 11.14 uur
Mannen met drugs en wapens opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Woensdagavond werden op de John F. Kennedyplein in Axel twee mannen aangehouden. In de auto troffen agenten drugs en twee wapens aan.


Rond 23.00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een verdachte auto met twee inzittenden. De auto en het tweetal had de aandacht getrokken van een alerte getuige, welke onmiddellijk de politie waarschuwde.

Agenten troffen in de auto twee mannen aan, die een joint zaten te roken. Bij onderzoek in de auto vonden zij zo'n vijftig gram hennep. Het tweetal werd aangehouden. Het gaat om twee mannen, beiden 22 jaar. Een van hen woont in Axel, van de andere man is de woonplaats nog niet bekend.

Een van de mannen bleek ook een boksbeugel en een klapmes bij zich te hebben. De drugs en de wapens werden in beslag genomen. De mannen zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden donderdag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750