Weerbericht:
Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 52 km

Treinverkeer stil na aanrijding bij Kapelle

Toegevoegd: 13-02-2020, 12.15 uur
Door: Tim Koster

KAPELLE - Vanwege een aanrijding op het spoor bij Kapelle rijden er momenteel geen treinen tussen de stations Kruiningen-Yerseke en Goes.


De aanrijding op het spoor vond plaats rond 11.20 uur ter hoogte van het Verlorenwegje. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Nijmegen werden direct met spoed opgeroepen. De komst van de Nijmeegse traumahelikopter is inmiddels geannuleerd. Ook een ter plekke gekomen ambulanceteam is inmiddels weer vertrokken.

Wat er precies is gebeurd is momenteel niet bekend. De Nederlandse Spoorwegen (NS) laat weten dat de stremming vermoedelijk nog tot 14.45 uur duurt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (16-2-2020 om 19:41)
@ R. Amri: Er staat nergens dat het om een aanrijding met een persoon gaat of een fatale aanrijding. Hopelijk ging het om een object. Het is een feit dat sommige mensen geen andere uitweg zien, dan is hulp ook soms geen optie meer. Triest, maar waar.
R. Amri (13-2-2020 om 18:47)
Persoon zag waarschijnlijk geen perspectief meer in haar of zijn leven. Tragisch dat het anno 2020 nog steeds gebeurd in Zeeland. Sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren