Minderjarigen zwaaien met nepvuurwapen

Toegevoegd: 16-02-2020, 10.35 uur

Onder de scooter bij de verdachten zagen agenten een vuurwapen liggen.
Onder de scooter bij de verdachten zagen agenten een vuurwapen liggen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vrijdagmiddag in Goes twee minderjarigen aangehouden die bij een conflict een vuurwapen hadden getoond.

Het tweetal reed op een scooter en liet tijdens een conflict een vuurwapen zien. De politie ging op zoek naar de verdachten en zag deze rond 16.00 uur op de Cornelisweg. Het gaat om personen van 16 en 17 jaar oud welke direct zijn aangehouden.

Onder de scooter bij de verdachten zagen agenten een vuurwapen liggen. Achteraf bleek het om een balletjespistool te gaan. De politie waarschuwt dat agenten in zo een situatie ook kunnen beslissen om hun vuurwapen te trekken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos (17-2-2020 om 15:06)
Vroeger speelde de jeugd soldaatje of cowboy. Tegenwoordig spelen de kinderen dat ze crimineel zijn.
Wim (17-2-2020 om 07:21)
Hoe komen die jongens op het idee om zoiets uit te halen is toch te gek voor woorden,alle begrip als je zoiets ziet denk je niet aan een speelgoed pistooltje,zoiets hoorde je toch nooit vroeger.
VdVonck (16-2-2020 om 19:32)
Jenster, wij gingen er vroeger voor naar de kermis en je kon ze bij Brammetje Dump kopen, ook de balletjes. Alleen gebruikten wij het als speelgoed. Plus we waren nog lang geen 16, dit is gewoon zielig gedrag. Gewoon de taser er op, daar leren ze misschien van.
Goesenaar (16-2-2020 om 17:05)
Jenster.........kermis, ali express, belgie, duitsland. En toestanden, een "speelgoed" pistooltje gebruiken bij een bedreiging. Is ook een mogelijkheid. En 2,4 Joule op 2 meter afstand voel je echt niet als speelgoed.
Jenster (16-2-2020 om 14:16)
Hoe komt men aan dat spul!
amerikaanse toestanden (16-2-2020 om 12:14)
lekker slim, het gros van de jeugd loopt met een mes op zak en dan sta je daar met je speelgoedpistooltje tegenover..dan is het verstand ook wel ver te zoeken.