Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietser ongeluk Middelburg overleden

Toegevoegd: 16-02-2020, 13.57 uur
Het slachtoffer overleed na aankomst in het ziekenhuis.
Het slachtoffer overleed na aankomst in het ziekenhuis.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De fietser die vannacht zwaargewond raakte bij een ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg, is overleden. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


De politie kreeg rond 02.15 uur een melding dat een fietser op de Nieuwe Vlissingseweg gevallen zou zijn. Het slachtoffer bleek ernstig gewond te zijn. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om de gewonde te helpen. Ook de politie ging met diverse eenheden ter plaatse.

De gewonde man werd met een ambulance naar Heinkenszand gebracht. Hier landde de traumahelikopter langs de A58 voor medische assistentie. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer, een 54-jarige Middelburger, is kort na aankomst in het ziekenhuis overleden. De politie heeft op de Nieuwe Vlissingseweg onderzoek gedaan naar de toedracht van de valpartij. Het is volgens de politie echter nog onbekend wat er is gebeurd. "Omdat de politie niets kan uitsluiten wordt de plaats van het incident nader onderzocht en vindt er een buurtonderzoek plaats", zo laat een woordvoerder vanmiddag weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (16-2-2020 om 16:55)
Sterkte voor zijn familie en de betrokken mensen van de hulpdiensten en degenen die hem zo aantroffen. Het waaide erg hard, een windstoot en verkeerd terecht gekomen, zou een oorzaak kunnen zijn. Droevig nieuws alweer.
Cookie-instellingen beheren