Dronken automobilist slapend achter stuur

Toegevoegd: 16-02-2020, 15.11 uur

Dronken automobilist slapend achter stuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Hulst een dronken persoon aangehouden die slapend in een auto zat.

De auto stond ten tijde van de melding, rond 00.20 uur, half op de weg. Toen politieagenten even later ter plekke kwamen, hadden passanten het voertuig uit veiligheidsoogpunt echter al een stuk verder de berm in geduwd.

De bestuurder was volgens de politie "behoorlijk recalcitrant". Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Hulst. De politie heeft de personenauto laten ophalen door een bergingsbedrijf.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (17-2-2020 om 10:33)
Wim: en dat zijn dan nog de minst erge gevolgen.... Hij had ook tegen n boom kunnen eindigen...
Wim (17-2-2020 om 07:12)
Dronken en slapend achter stuur van de auto en dan half op de weg staan hoe kan een mens toch zo stom doen,de gevolgen komt hij wel achter als hij nuchter word
Moeder (16-2-2020 om 19:16)
s Nachts hóór je ook te slapen, maar niet achter het stuur..